divendres, 22 de maig de 2020

REPTE NÚMERO 18: DUES ACTIVITATS EMOCIONALS I EMOCIONANTS EN FAMÍLIA

Molt bona nit! 

El confinament va acabant a poc a poc i a mesura que van passant els dies anem passant fases, com si fos un joc, per intentar anar tornant una miqueta a la “normalitat”. I a molts i a moltes ens costarà acostumar-nos-hi de nou, perquè ens està agradant tant passar tant de temps de qualitat amb la nostra família! Trobo que el nostre objectiu ha de ser intentar mantenir aquestes magnífiques estones (en la mesura del possible, és clar) perquè estem aprenent un munt durant aquest confinament i hi ha cosetes que hem d’intentar que es quedin oi?

Doncs és per aquest motiu que us porto aquest repte, perquè pugueu començar-lo a gaudir aquest cap de setmana i perquè no volem deixar de donar-nos amor encara que ens tornin a canviar les rutines. Us proposo dues precioses activitats emocionals en família.


La primera es titula: “M’agrada de tu...”. Escriviu o dieu-vos el que us agrada de les persones amb qui estigueu confinades. Oi que és preciós? No ho havíeu fet mai? Perquè no ho repetiu ni que sigui un cop al mes?

I la segona són els esmorzars en família. Potser alguns dels vostres pares o mares ja han començat a treballar fora de casa però aleshores ho podeu fer els caps de setmana si voleu! Què us sembla si agafeu l’hàbit d’esmorzar la família junta cada dissabte o cada diumenge i fer aquest repte? Consisteix en dedicar-vos aquesta estoneta, lluny de les tauletes, ordinadors, mòbils i televisions, i fer-vos una pregunta interessant com a família. La podeu anar pensant durant la setmana (podeu anar fent llista) i cal anar-la contestant i conversant durant l’esmorzar. Us dic alguns exemples perquè us inspireu: Com som com a família? Què ens agrada fer conjuntament? Què és el que més ens diverteix? Què podem millorar? Quins són els nostres punts forts? Què hem après durant aquest confinament total de la societat?

Jo ja tinc a punt la pregunta per demà al matí. I vosaltres?

Mireia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada