dijous, 16 d’abril de 2020

REPTE NÚMERO 9: UNA MICA D’EXERCICI

Molt bon dia de dijous! Que ràpid passen els dies! 

Segueix essent hora de fer tot el que ens agrada i no teníem temps de fer. En el meu cas, ja ho sabeu, ballar és una de les meves passions. Així que he creat aquestes dues coreografies especialment pensant en infants per intentar que us divertiu una estona ballant amb la vostra família. Perquè és hora de gaudir com mai de la família i apreciar aquests moments. No sabeu com de bé m’ho he passat jo preparant-la i com de bé ens ho hem passat ballant-la i gravant-nos, perquè he tingut un superajudant que ha fet que tot sigui més divertit!

Ja us ho havia dit fa temps però per qui acabi d’arribar i/o no em conegui, el Joaquín (el meu marit) també és mestre i també està fent un munt de propostes interessantíssimes a través del bloc pels seus nens i nenes d’Educació Física! Mireu mireu! https://agora.xtec.cat/esc-enxaneta/educacio-fisica-mitja-i-superior/ Us ho deixo per si us criden l’atenció les activitats com l’acroesport, els jocs de pilota, una cura d’orientació dins de casa… Jo us recomano sobretot el vídeo de l’acroesport, que també hem fet junts! M’encanta! I aquest repte del ball l’hem decidit fer també conjuntament, pels nens i nenes de les dues escoles i tothom que s’hi apunti!

Esperem que gaudiu moltíssim d’aquestes dues cançons de la Covid19.
Mireia Serra Busqué

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada