dimarts, 7 d’abril de 2020

MOLT BON DIA DE NOU!

Molt bon dia a tothom!

Ja veieu que m’inspiro per escriure a èpoques en aquest blog. Bé, de fet és més aviat la manca de temps el que fa que no el tingui més actiu, perquè d’idees sempre en tinc un munt.

I aprofitant aquesta parada forçada de la nostra societat, el reprenc per començar amb una sèrie de reptes que els estic proposant als nens i nenes de 4t de l’escola Joan Maragall de Rubí, el grup que tutoritzo del magnífic centre on estic tenint el plaer de treballar durant aquest curs.


Són un grup-classe fantàstic, creatiu, amb molta imaginació i s’estan convertint en vertaders herois i heroïnes durant aquestes setmanes sense poder sortir de casa.

Tanmateix, he pensat que proposar-los reptes en línia podria ser una bona idea per complementar tot el que ja estan fent amb les seves famílies i així, també, donar-los més alternatives a les noves tecnologies.

Així que a partir d’avui aniré penjant uns quants reptes per intentar fer-los els dies més amens, a les mosques blaves (que és com es diu aquest grup) i a tots els nens i nenes que m’estiguin llegint. Són tot un seguit de propostes o reptes, que tan de moda estan (challenges, en anglès). Ja sé que hi ha un munt de bones idees aquests dies per les xarxes socials, i és fantàstic. Aquests són els que jo m’he inventat o he personalitzat.

Perquè, a banda de treballar, també és temps de no fer res per crear allò que mai havíem creat, de fer vídeos que facin riure i gravar-nos, de fer tasques de la llar i cuinar amb la família, de fer jocs de taula, treballs manuals, creacions amb material reciclat, escoltar música i la ràdio, fer música tocant instruments, jugar a endevinar pel·lícules, gaudir d’una estona amb la família i amistats per videotrucades...

Que passeu un molt bon dia, ple de màgia i aprenentatges.
Mireia Serra Busqué

PD: Recordeu, l’important segueix essent QUEDAR-SE A CASA! Sé que és difícil, ho sé, però PODEM ACONSEGUIR-HO!!! I quan tot això hagi passat, ens felicitarem totes plegades per haver respost tan bé davant d’aquesta situació extraordinària i per haver sabut estar tancades a casa durant tants dies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada