diumenge, 20 de març de 2016

FIRA DEL JOC

Diumenge passat dia 13 vam passar la tarda a la Fira del Joc organitzada per Vínculos Estelí, que va convidar a nens i nenes de totes les edats, famílies i amistats a passar-ho bé compartint jocs, tallers, espectacles i moltes activitats.

Les persones que em coneixeu ja sabeu que sóc una apassionada pels jocs (sobretot els de rol) i que m'encanta recordar la meva infància. Així que no vaig dubtar ni un moment a treure-hi el cap.

El cert és que estava tot molt ben preparat per a l'aprenentatge i hi havia una quantitat de coses a fer espectacular.

Molts dels jocs estaven fets a mà (cosa que trobo que hauríem de fer més sovint). En d'altres, com el d''experimentació d'objectes de floten i objectes que s'enfonsen, hi havia persones que guiaven l'activitat per tal d'anar fent que els infants es fessin preguntes i així, avançar en l'aprenentatge. També hi havia un racó amb llibres infantils per fomentar la lectura i un espai magnífic d'experimentació per als bebès.

Hi havia de tot vaja! Us deixo amb una selecció de fotografies perquè ho veieu vosaltres mateixes. Fins i tot vam participar en un taller de percussió corporal organitzat per la Iniciativa Colibrí! 


La veritat és que es ho vam passar d'allò més bé, jugant com infants i aprenent com a mestres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada