diumenge, 13 de març de 2016

EDUCACIÓ PER A TOTHOM

Aquest divendres vam celebrar amb l'escola el dia de l'Educació per a tothom. Vàrem sortir al carrer per reivindicar l'escola inclusiva i l'educació de tots els infants independentment del país on hagin nascut i de les necessitats educatives específiques i diversitats funcionals que tinguin.

Juntament amb l'Escola Cristal hi van participar els centres d'Estelí: Másvida, Hermann Gmeiner, Los angelitos i Los pipitos.

Durant el matí hi va haver jocs per a la mainada, curses de sacs, vam poder saltar a la corda i també gaudir d'una venta de llibres a càrrec del Cédric (el voluntari de l'escola encarregat de la biblioteca.

En un moment concret es va fer molt i molt soroll durant un minut per reivindicar l'escola per a tothom. Fins i tot els bombers van venir i van fer sonar l'alarma. El cert és que fou realment emotiu. I finalment, en Pau, la Sara i l'Adrià (els nous voluntaris de l'escola) van dinamitzar una activitat per a tots els infants i nois i noies de totes les escoles.

Us ho acabo d'explicar a través d'imatges:
Hem d’eliminar el fracàs i les desigualtats educatives actuals. Tothom ha de tenir dret a una educació, d’excel·lent qualitat, i accés a oportunitats i a continuar-se formant sempre.

Feliç diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada