diumenge, 7 de setembre de 2014

FORMO PART DE LA FUNDACIÓ COLLSEROLA!Es pot començar a treballar de mestra de moltes maneres i a moltes escoles. Jo estic tenint la oportunitat de començar essent tutora en una escola de la Fundació Collserola

I això, tal i com m’havien advertit unes quantes persones, vol dir treballar i treballar, i feina i més feina. Però quin gust llevar-se cada dia per anar a treballar d’allò que tant t’agrada! I quin plaer fer-ho amb un grup de persones amb qui estàs tan bé! (En una altra ocasió ja parlaré del fet de ser tutora).

Així que el primer que voldria fer és donar les gràcies al magnífic equip de mestres amb qui estic treballant. Gràcies, vosaltres ja sabeu qui sou, per acollir-me com m’heu acollit i per ajudar-me com mai m’hauria imaginat. Durant aquests cinc dies que duc a l’escola no he deixat de sentir a les reunions i claustres que un dels trets fonamentals de la Fundació Collserola és la gran cohesió i acollida a les persones noves per part de l’equip docent. Puc afirmar rotundament que és així. Hi ha hagut més de 10, i de 20 i de 30 mestres que m’han ofert la seva ajuda, que m’han donat consell, que m’han proporcionat el número de mòbil i m’han dit que no dubti en contactar-hi per qualsevol cosa. I això els ho agrairé sempre. 

Igualment, aprofito per agrair a la Fundació en general per confiar en mi i donar-me la oportunitat de passar a formar part d’un projecte com aquest.

2 comentaris:

  1. Un gran repte i projecte que anirà genial! Viu-lo i tot sortirà perfecte! Et mereixes q et tractin tan b. Petons bonica! Ets MESTRA!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies per ser-hi sempre!!! Una abraçada molt molt gran!

    ResponElimina