diumenge, 2 de febrer de 2014

S'HAURÀ DE PASSAR UNA PROVA PER ACCEDIR A MAGISTERIAvui, diumenge 2 de febrer de 2014, tenia una altra idea per escriure al blog. Però en aquests casos excepcionals, cal deixar el que tenies pensat per un altre dia.

Recordeu les entrades que vaig escriure sobre el "Singulars"de Javier Melgarejo de Finlàndia? I recordeu que vaig parlar de la formació delprofessorat d'aquest país del Nord? I que us vaig transmetre que estic convençuda que a Catalunya cal una selecció molt diferent per entrar a la carrera de mestra?
Doncs aquest dijous no em podia creure el que llegia! "Els futurs mestres hauran de passar una prova per accedir a magisteri"! Per fí!

Per si encara no ho heu vist, aquí us deixo el breu article de l'ARA. Us recomano, però, que llegiu també altres diaris. És realment interessant. Ja era hora! Gràcies!

Hi esteu d'acord vosaltres en que es faci aquesta prova per entrar a la carrera de mestra?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada