diumenge, 17 de novembre de 2013

VOLAR

Us deixo amb aquest vídeo que he recordat mentre escrivia i us recomano moltíssim.

Avui, diumenge 17 de novembre de 2013, em ve molt de gust explicar-vos el perquè d'aquest disseny del blog. El perquè d'aquest cel tan blau amb un avió. I per què avui?

Doncs perquè avui que he volat de nou. I sóc immensament feliç.


Però quina volada aquesta vegada! Quines volades últimament! Si el camí de la meva vida fos una escala, últimament hauria pujat 10 esglaons de cop! He volat ja unes quantes vegades, i no només per anar a països excepcionals. Vaig volar quan vaig començar a sortir amb les meves amistats i quan vaig fer les meves primeres vacances amb la Carla, per exemple.

Vaig volar quan vaig decidir venir a viure uns mesos a Anglaterra amb el Joaquín i he volat aquest cap de setmana.

Us escric des de la meva nova saleta d'estar - menjador del nostre nou piset Ikea, que li dic jo!!! Perquè és com un d'aquests pisets Ikea de molt pocs metres quadrats però que hi ha de tot! Sóc tan feliç!!!

M'agrada volar! I per això el disseny d'aquest blog.

Perquè volar vol dir molt més que sostenir-se i moure's a l'aire.

Perquè volar és el que m'ha permès viatjar a països excepcionals i conèixer un munt de cultures i maneres de viure. És el que m'ha permès veure paisatges meravellosos i viure experiències inoblidables.

Perquè quan ballo també sento que tinc ales.

Perquè m'agrada somiar i pensar en nous projectes i camins.

Perquè volar és el que m'ha permès estar a Anglaterra i ser avui tan feliç en aquest nostre nou piset. I perquè és un avió com aquest el que em permetrà estar volant d'aquí a un mes just cap a la meva terra per abraçar a totes les persones que estimo.

I perquè tu em fas volar.

Perquè volar per mi és créixer com a persona, aprendre, fer-se gran, conèixer nous països, ballar, somiar, ser feliç, estimar, enamorar-se...

3 comentaris:

 1. Annonymous: Ja saps que sempre tinc amagada una carta i aquesta l'he estat guardant uns mesos a jugar-la... Encara que no t'ho creguis entro sovint al teu blog (o et penses que tens tantes visites per casualitat :D? És broma, no crec que les 1.999 vegades que he entrat hagin sigut tantes).

  A mi també em fas volar... I em fas molt feliç... I m'encanta viure amb tu... I per damunt de tot T'ESTIMO AMB BOGERIA!

  ResponElimina
 2. Annonymous: P.D, T'ESTIMO!

  JK5 (ups, si firmo ja no puc ser annonymous)

  ResponElimina
 3. :OOO SENSE PARAULES
  T'ESTIMO AMB BOGERIA, SIMPLEMENT!!!

  ResponElimina